Fonat

Romantikus fonatkoronák ékeskedtek az Emilio Pucci és Mulberry modelleken, a Fendi pedig modernebb verziókat villantott. Természetesen szeretett sztárjaink is kedvet kaptak: Eva Longoria tömött fonata és Jennifer Morrison diszkrét tincse egyaránt telitalálat.

   

Balerinakonty

Egyszerű, praktikus és csinos. A Stella McCartney modelljein és a Louis Vuitton kifutóján is népszerű balerinakonty több hírességet megihletett: Kim Kardashian egy rendezettebb verziót választott, míg Taylor Swift lazábbra vette a figurát.

   

Festékbe mártva

A tavaszi pasztelltrenddel ellentétben most az élénk színű hajvégekre voksolt többek között a Prada és a Pringle of Scotland. És ha a kifutón feltűnnek a festékbe mártott tincsek, biztosak lehetünk benne, hogy egy-két sztár is színező után nyúl: Lauren Conrad megelégedett egy szimpla pinkkel, míg Britney a “mindent bele” papagáj verzióra tette voksát.

   

Retro tincsek

Vintage tűzések Donna Karan bemutatóján, a hatvanas évek tupírja Carolina Herrera lányain – a retro sosem mehet ki a divatból. Ezt jól tudja Mary J. Blige – aki vonásait lágyító hajkoronával jelent meg filmjének premierjén – és a közismert tupírfésű-rajongó Lana Del Rey is.

   

Aszimmetrikus elválasztás

A sikkes minimalizmus jegyében félretolt választékkal és a fejre lapított hajjal kápráztatta el a nézőket több divatház is (Diane von Furstenberg, Victoria Beckham és a Dior – a teljesség igénye nélkül). Jessie J szinte egy az egyben követte példájukat, Charlize Theron ezzel szemben egy csavarintással törte meg az egyhangúságot.

   

Szerző: Starlight55  2012.11.08. 19:09 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://partyisland.blog.hu/api/trackback/id/tr454897685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása